Maak morgen beter dan vandaag met Lean, Agile & Scrum!

Over ons

Lean Agile Scrum

Passie en expertise voor Lean

Door de combinatie van Lean, Agile en Scrum behaal je betere resultaten, gaat de klantwaarde omhoog, wordt de samenwerking beter en zijn medewerkers blijer

Wij geloven dat organisaties succesvoller zijn in een lerende omgeving van continue verbetering. Dit wordt bereikt door het flexibel inzetten van Lean, Agile en Scrum methodieken. Onze visie is: bedrijven, organisaties, overheden en individuen helpen om het werk morgen beter én leuker te maken dan vandaag! Het werk telkens op een hoger plan brengen.

Wij zijn opgeleid als Lean Black Belt en al sinds 2014 actief in het begeleiden van Lean teams en het geven van Lean trainingen. Vandaag de dag doen we dat vooral ook met inzet van Agile en Scrum methodieken, want die zijn onmisbaar als je met Lean aan de slag gaat. Door de combinatie van Lean, Agile en Scrum behaal je betere resultaten, gaat de klantwaarde omhoog, wordt de samenwerking beter en zijn medewerkers blijer. 

Onze missie is dat we efficiëntere organisaties en uiteindelijk een betere samenleving willen maken. Dit doen we door vanaf de werkvloer kennis en vaardigheden aan te reiken waarmee jij als professional zelf aan de slag kunt om het werk beter én leuker te maken. Ons motto is dan ook ‘Maak morgen beter dan vandaag met Lean!’ Wij willen impact maken door zoveel mogelijk organisaties te helpen om continue te verbeteren. Dit doen wij door onze kennis over te dragen van professional aan professional. Hoe meer mensen kennis hebben van Lean, Agile en Scrum hoe groter de meerwaarde is van elke individuele medewerker in een organisatie. Door op deze manier te werk te gaan zetten wij in op een olievlek werking en vinden dat het verschil gemaakt moet worden op de werkvloer, het hier en nu. 

Onze expertise is het toepassen van Lean in de dagelijkse manier van werken, daarbij gebruiken we ook Agile en Scrum methodieken. Dit kan zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. Onze passie is het geven van Lean trainingen en het begeleiden van medewerkers in het leren werken met Lean. Wij krijgen energie van het vergroten van inzichten en helpen het geleerde te integreren in de dagelijkse manier van werken. 

Ook opgavegericht of vraaggericht werken zijn uitermate geschikt om met Lean, Agile en Scrum methodieken aan te pakken, evenals werken volgens De Bedoeling. Deze termen komen bij Lean terug als klantgerichtheid en klantwaarde wat bij Lean één van de belangrijkste pijlers zijn. 

Deze website en het aanbod van trainingen is een initiatief van Errol Morgenstond en Lourens Walraven. SlimLean bestaat al sinds 2014!
Errol Lourens Lean Passie

Ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van Lean teams

Trainingen

Al meer dan 5 jaar ervaring in het geven van Lean trainingen en workshops

Tevredenheid

Inmiddels hebben we meer dan 500 professionals naar tevredenheid getraind

Downloads

Ga naar de download pagina

  • A3 Lean formulier
  • Krachtenveld analyse
  • SMART doelen
  • Visgraat diagram
  • Verbeterbord

Onze Green Belt en Yellow Belt trainingen zijn geaccrediteerd bij

Council for Six Sigma Certification