Maak morgen beter dan vandaag met Lean, Agile & Scrum!

Klant ervaringen

Lean klant feedback

Lean klant ervaringen

Errol en Lourens zijn sinds 2014 actief in het begeleiden van Lean trajecten en het geven van Lean trainingen & workshops. Hieronder een aantal klant ervaringen en reviews. 

Ervaring Lean Green Belt Training

Een zeer leerzame en uitstekend toepasbare training. De Lean-filosofie kun je zowel in werk- als privéwerkwijzen toepassen om efficiëntieslagen te maken. De training bevat interactieve presentaties, leuke oefeningen en een praktijkopdracht waardoor je de filosofie snel onder de knie krijgt. Een aanrader voor hen die willen beginnen met Lean denken en werken

Lourens en Errol weten op een interactieve manier de stof over te brengen, de praktische toepasbaarheid te tonen en daarbij lol en leren uitstekend te combineren.

Het was voor ons erg leuk en leerzaam om de LEGO-workshop van jullie te krijgen. Het is fijn om incompany op een laagdrempelige manier collega's kennis te laten maken met Lean. En het biedt mooie aanknopingspunten naar de praktijk binnen gemeente Noordoostpolder

Errol en Lourens bieden een zeer goede Lean training met een afwisselend programma van theorie en oefenen. Ze denken goed mee met de casussen die je inbrengt en je kunt er gelijk mee aan de slag. Ik zou ze van harte aanbevelen aan iedereen die meer wilt weten van Lean en hoe je het kunt toepassen in de praktijk.

Door deze training te volgen weet ik verspillingen binnen processen beter te identificeren

‘Lean’ biedt mij, zelfs bij ogenschijnlijk eenvoudige processen, het moment van zelfreflectie en het besef dat visie en processen regelmatig moeten worden bijgesteld aan de situatie.

‘Elke dag is een reis met nieuwe avonturen, sta open voor nieuwe ideeën.  Laat je niet ontmoedigen door kleine hindernissen en geniet ook van de kleine successen!

De simulatie workshop is erg leuk om op een interactieve manier kennis te maken met de Lean-methodiek. Het maakt mensen bewust van hoeveel verbeterpunten er zijn als ze met Lean aan de slag gaan

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren: de opzet was degelijk en de werkvormen hielden alle deelnemers volledig gefocust en enthousiast. Ik ben Errol en Lourens zeer dankbaar voor hun toewijding, expertise en geduld (voor, tijdens en na de training). Laten we als gemeente Almere hierop voortbouwen. Hulde heren! 

Lean is geen werkmethode maar een levensstijl. Je bouwt aan een verbeterde versie van jezelf. Dit houdt je scherp, fris en alert

Downloads

Ga naar de download pagina

  • A3 Lean formulier
  • Krachtenveld analyse
  • SMART doelen
  • Visgraat diagram
  • Verbeterbord

Onze Green Belt en Yellow Belt trainingen zijn geaccrediteerd bij

Council for Six Sigma Certification