Maak morgen beter dan vandaag met Lean, Agile & Scrum!

Wie zijn wij

Wij zijn Lean experts

Lean krachten gecombineerd

Met Lean slimmer samenwerken, betere resultaten en een hogere kwaliteit!

Wat maakt onze Lean training zo leuk? SlimLean staat bekend op het geven van leuke en praktijkgerichte Lean trainingen. Tijdens onze trainingen leer je de Lean theorie echt goed kennen door te oefenen met praktijkcasussen en het gebruiken van onze templates. Door onze jarenlange ervaring met het geven van Lean trainingen weten we hoe belangrijk het is om Lean te leren door te oefenen met de theorie. Daarnaast passen wij ook Agile en Scrum theorie en methodieken toe in onze Green en Yellow Belt trainingen.

Errol en Lourens zijn enthousiaste Lean professionals met veel ervaring in het optimaliseren van processen bij de overheid. Daarnaast hebben we veel ervaring opgedaan in het werken volgens Agile en Scrum. Wij weten Agile en Scrum werken te combineren met Lean Thinking om het werk beter én leuker te maken. 

Door de combinatie van Lean, Agile en Scrum hebben wij een eigen aanpak ontwikkeld om Lean verbetertrajecten en Lean verandermanagement in te richten en te begeleiden. Bij SlimLean ben je naast Lean trainingen ook aan het juiste adres voor Lean advies, Lean consultancy, Lean coaching, Lean managementteam begeleiding, Lean leiderschap en Lean werkvloerbegeleiding voor medewerkers.

Lean Black Belt
Leading SAFe
Scrum Master
Product Owner

Ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van Lean teams

Trainingen

Al meer dan 5 jaar ervaring in het geven van Lean trainingen en workshops

Tevredenheid

Inmiddels hebben we meer dan 500 professionals naar tevredenheid getraind

Errol en Lourens van SlimLean

Downloads

Ga naar de download pagina

  • A3 Lean formulier
  • Krachtenveld analyse
  • SMART doelen
  • Visgraat diagram
  • Verbeterbord

Onze Green Belt en Yellow Belt trainingen zijn geaccrediteerd bij

Council for Six Sigma Certification